The Half-Cocked Ludicrousness - Be My Baby

Planera semester

Det är så här int med lite semester och även om man nu är inne i sommar semestern så är det ju alltid kul att planera inför vintern. Ja jag tycker alltid att det är härligt att få planera och längta till saker, det gör mig glad och lite pirrig i magen.
Så för att ha den känslan så är det kul att ha lite saker att se fram emot och att längta efter. Så nu när sommarens semester börjar lida mot sitt slut så kan det var kul att planera vinterns semester.

Härligt med skidsemester

Ja det är verkligen så härligt med vintersemester tycker jag och att åka buss till sälen eller någon annan skidort och så kan man åka skidor eller snowboard på dagen och sen på kvällen så bastar man och sitter och spelar kort.
Ja det är mysigt samtidigt som man får vara aktiv och man känner sig sådär härligt trött på kvällen när man har varit hela dagen i backen.
Ja det finns så många bra ställen att åka till i Sverige så man behöver inte leta sig utomlands utan det räcker gott och väl att åka upp till Sälen eller så.
Ja Sverige är så vackert på vintern och man får på så sätt se hur mysigt och härligt det är med riktigt vinter som man annars kanske inte upplever på samma sätt om man befinner sig i mellan sverige eller i södra sverige.
Så för att få lite mer snö och härlig vinter känsla så kan det vara toppen att åka på en skidsemester upp i norr. Ja det är något som jag ser fram emot att få göra nu till vintern, det är ju så underbart och något som jag verkligen ser fram emot att få göra.
Ja det är härligt och så finns det så många saker som man kan göra.