The Half-Cocked Ludicrousness - Be My Baby

Smärtsamt i skor

Det är många som lider av hallux valgus och det är jobbigt för alla dom som gör det. Det kan göra ont i fötterna när man köper vanliga skor som lätt klämmer åt just där man har sin knöl på foten.
Det som är bra att det finns flera skomärken som just är bra för dom som har hallux valgus, som gör att det finns lite mer plats för fötterna och att man inte får så ont.


Kan behöva operaras bort

Ibland kan det bli så att det blir så jobbigt att man känner att man inte orkar med det längre och då kan man behöva operera bort det. Känner flera som har gjort det och som känner att det känns bra nu efteråt att nu kan dom köpa dom skorna som dom vill ha utan att få ont i fötterna på en gång.
Så det är ett alternativ som man har om man har hallux valgus.
Det är bra att känna till vilka alternativ som finns om det är så att man har stora problem med det.

Sen finns det dom som inte lider så mycket av det mer än att dom behöver lite mer bekväma skor så det är verkligen individuellt hur mycket det påverkar en.
Men det som är bra att det finns skor som är mer bekväma och lite bredare som gör att det blir lättare och skönare på foten så det är tacksamt att det finns dom alternativen.

Ja det är sant att det finns många bra alternativ så att man kan kan njuta så mycket som möjligt av livet. Det är viktigt att vi tar hand om vår hälsa så att vi håller oss friska och krya.
För vi har bara en hälsa så det gäller att ta hand om den om man vill behålla den så länga som man bara kan eller hur?!